Eén van de beste schildersbedrijven van Den Haag

Peerdeman Schilderwerken staat als schildersbedrijf met ruim 20 jaar aan ervaring voor vakkundig binnenschilderwerk en buitenschilderwerk aan uw woonhuis, appartement, winkel-, kantoor- en bedrijfsruimte. Ons streven is om uw woning of zakelijk onroerend goed op een vakkundige en verantwoorde wijze te onderhouden en te verfraaien zodat u er weer jarenlang plezier van heeft.

Ook kunt u bij ons schildersbedrijf terecht voor houtrotreparaties, herstelwerkzaamheden, kleuradvies, wandbekleding, decoratief schilderwerk én specialisaties zoals professioneel bladgoud vergulden en marmer- en houtimitatie.

Dienstverlening

Op uw verzoek komen wij bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens die afspraak nemen wij uw woning of zakelijk onroerend goed op waarbij uw wensen besproken worden. Wij denken graag met u mee en zullen u geheel vrijblijvend voorzien van onze kennis en advies.

Na de opname zullen wij u een overzichtelijke en professionele offerte toesturen waarin o.a. uw wensen, het plan van aanpak, de gebruikte materialen en een kostenoverzicht staan zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder

Ons schildersbedrijf is lid van het kwaliteitskeurmerk De Betere Schilder (betereschilder.nl). Dit biedt voor u als klant diverse voordelen waaronder jarenlange garantie (incl. certificaat), overzichtelijk gedeponeerde voorwaarden, een klachtenprocedure, winterschilder korting en een intensieve kwaliteitstoetsing van het werk dat Peerdeman Schilderwerken levert.

Onze kernwaarden

Kwaliteit, vakmanschap, marktconforme tarieven en het centraal stellen van de wensen van de klant zijn onze belangrijke kernwaarden binnen ons schildersbedrijf.

Interesse in een vrijblijvende offerte?

U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 24 uur contact met u zullen opnemen.