Schilderen bij koud weer

Het binnenschilderwerk van uw woning of zakelijk onroerend goed voeren wij het liefst uit in de koude maanden. Dit is met name vanwege de luchtvochtigheid. In het winterseizoen is er sprake van dauw, regen, vorst of mist waardoor de verf veel langzamer droogt en deze niet goed uithardt. Ook hecht de verf niet goed op de ondergrond en kunnen er problemen ontstaan zoals het (eerder) loslaten van de verf. Om die redenen is de vochtige winterperiode niet of veel minder geschikt om buitenschilderwerk uit te voeren.

Inmiddels spelen verffabrikanten hier op in en bieden zij verf aan dat veel sneller droogt. Maar ondanks deze ontwikkeling blijft het winterseizoen zo wisselvallig qua weersomstandigheden dat er bijna geen goede planning voor klanten valt te maken. Mede daardoor neemt Peerdeman Schilderwerken zelden tot niet buitenschilderwerk aan in de koude maanden. 

Winterschilder korting % 

In de periode van 1 november t/m 30 maart kunt u daarentegen wel genieten van een flinke korting, de zgn. 'winterschilder korting' op al het binnenschilderwerk dat u door ons laat uitvoeren. In een vrijblijvende offerte krijgt u een specificatie van het tarief dat wij normaal gesproken zouden rekenen en welk voordeel u heeft bij deze winterschilder actie.

Winterschilder voorwaarden 

Binnenschilderwerk dat u in deze periode door ons laat uitvoeren heeft exact dezelfde kwaliteit en voorwaarden die u van ons krijgt in de overige maanden van het jaar.  Na het afronden van de opdracht ontvangt u dan ook een garantiecertificaat met alle bijbehorende voordelen.

Interesse in een vrijblijvende offerte?

U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 24 uur contact met u zullen opnemen.