Binnenschilderwerk

U kunt diverse redenen hebben om uw binnenschilderwerk te vernieuwen. U ziet bijvoorbeeld verkleuringen of beschadigingen op het schilderwerk. Ook kan het zijn dat u net een nieuwe woning hebt aangekocht en deze van binnen wilt vernieuwen en verfraaien naar uw persoonlijke smaak. Of u bent gewoon toe aan een nieuwe frisse look van uw woonkamer, kantoor of een andere ruimte. Wat uw reden ook is, Peerdeman Schilderwerken zorgt ervoor dat uw binnenschilderwerk er weer prachtig uitziet!

Onze werkwijze

 • Opname binnenschilderwerk
  Op uw verzoek komen wij bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens die afspraak bespreken wij uw wensen en nemen wij uw woning of zakelijk onroerend goed op waarbij wij de staat van het huidige binnenschilderwerk beoordelen.

 • Kleuradvies
  Wij helpen u desgevraagd bij het kiezen van de juiste kleur(en) voor uw woning of bedrijfsruimte. De kleuren verf of behang die u namelijk overweegt te willen gebruiken, dragen bij aan de uiteindelijke sfeer. Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de combinatie van de kleuren? Peerdeman Schilderwerken denkt graag met u mee en wij zullen u geheel vrijblijvend voorzien van onze adviezen.

 • Offerte
  Na de opname zullen wij u een overzichtelijke en professionele offerte toesturen waarin o.a. uw wensen, ons plan van aanpak, de gebruikte materialen en een kostenoverzicht staan zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 • Planning
  Als u akkoord bent met de offerte bepalen we in onderling overleg wanneer het binnenschilderwerk door ons uitgevoerd zal gaan worden. Uiterlijk tot 1 week voor de definitieve startdatum nemen wij telefonisch contact met u op voor het doornemen van de laatste regeldingen zoals eventuele sleuteloverdracht en het tijdstip waarop wij beginnen.

 • Uitvoering
  Peerdeman Schilderwerken gaat zeer gestructureerd te werk waardoor onze kwaliteit gewaarborgd blijft. Maar ook het afdekken van meubilair/vloer en het opgeruimd en schoon achterlaten van de betreffende ruimtes hoort bij onze dienstverlening. Wij begrijpen namelijk heel goed dat het voor u als klant belangrijk is dat u zo min mogelijk overlast hebt van ons. Wij doen er dan ook alles aan om dit zo min mogelijk te beperken.

Wandafwerking

Ook voor een nette afwerking van uw wanden, met traditioneel of glasvezelbehang, kunt u bij ons terecht. Glasvezelbehang is eenvoudig overschilderbaar en zorgt voor een bijzonder decoratief en fraai resultaat. Welk behang u ook kiest, wij zorgen voor een strakke afwerking.

Winterschilder korting %

Heeft u binnenschilderwerk of wandafwerking dat net zo goed in de winter uitgevoerd kan worden? Maak dan gebruik van onze winterschilder korting %. Voor meer informatie hierover, klik hier.

Vrijblijvende offerte?

U kunt ons dagelijks bereiken op onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. Ook kunt u ons contactformulier invullen waarna wij binnen 24 uur contact met u zullen opnemen.